Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Grow Configurator - Organic Earth
 
Ga terug

THE EASY WAY TO START GROWING

Met de Grow Configurator kun je stap voor stap je eigen kweekruimte samenstellen. Je kiest eerst een van onze kant-en-klare kweektenten of -als je een handige klusser bent en je de ombouw zelf wilt regelen- voor de ruimte die je ter beschikking hebt. Vervolgens leidt de Grow Configurator je naar alle passende combinaties van ballasten, peren, reflectors en filters die van toepassing zijn op je gekozen tent of ruimte.Ook geeft de Grow Configurator advies over het aantal potten, voeding en hulpmiddelen voor bij de oogst bijvoorbeeld.

De Grow Configurator berekent bij iedere stap je kosten. Deze zijn direct onderaan zichtbaar. Alle onderdelen zijn optioneel, dus je kunt altijd een stap overslaan. Eenmaal een set samengesteld, dan vind je in je winkelmandje de complete lijst en kun je direct bestellen. We leveren discreet aan huis of je kunt je bestelling ophalen in onze winkel in Maastricht


       Volg de stappen om je up & growing te krijgen


Ik wil gaan growen in een tent

Ieder groeigenot begint met een degelijke kweekruimte. Bij de inrichting komt er meestal wat kluswerk aan te pas, maar je kunt ook gebruik maken van kant-en-klare kweektenten. Binnen een uur gemakkelijk op te zetten, zonder enig timmerwerk. Maak hier je keuze voor het gewenste merk of model en stel de rest van je kweekruimte samen met de Grow Configurator.

Of

Ik heb een ruimte om te growen

Wil je geen gebruik maken van een kweektent als basis, maar zelf bouwen, kies dan hier je beschikbare ruimte. Je kunt kiezen uit een aantal vierkante meters -vanaf 0,4m-, inclusief de gewenste hoogte om er een zo optimaal mogelijk resultaat mee te halen.Eenmaal de oppervlakte bepaald, dan stelt de Grow Configurator je vervolgens -stap voor stap- het meest geschikte equipment voor.